maandag 20 oktober 2008

Gebonden Project Week 7 @ Ranj

De zevende week was de week van de Casual Game.

Na vorige week een basis te hebben gemaakt voor het functioneel ontwerp was het nu tijd om te " knallen". In twee dagen hebben GAF en ik een functioneel ontwerp uit de grond gestampt voor een single-player versie van het spel. In de volgende twee dagen hebben we ook nog eens een multiplayer variant van het spel uitgewerkt in het FO.

Na de eerste versie van het FO is deze door een aantal mensen gereviewed en zijn er aanpassingen gedaan. Woensdag is het eerste document naar de klant gegaan en die was erg enthousiast over de professionaliteit van het functioneel ontwerp. (no complaints there)
Donderdag hebben we ook de multiplayer-versie opgestuurd en daar krijgen we waarschijnlijk volgende week ook feedback op.

Ik heb deze week wel nog een vergadering gehad voor de ARG. De twee gamedesigners waren terug uit parijs en er waren een hoop dingen veranderd. De vergadering was om te zorgen dat alle neuzen weer dezelfde kant op staan en dat iedereen weer op de hoogte is.

Volgende week moeten we waarschijnlijk nog wat aanpassingen doen op het Multiplayer FO van de Casual Game en ga ik weer verder met de ARG.

Geen opmerkingen: